Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Εικόνα για την κατηγορία Ωτοασπίδες με τεχνολογία φίλτρων

Ωτοασπίδες με τεχνολογία φίλτρων

Ωτοασπίδες με ειδική τεχνολογία φίλτρων

3 Items in Πλέγμα 4 Items in Πλέγμα Λίστα

Νέας γενιάς ωτοασπίδες με τεχνολογία φίλτρων Crescendo Filtered Foam PR-1988

Νέας γενιάς ωτοασπίδες γενικής χρήσης από την Cresendo με τεχνολογία φίλτρων. Εξαιρετική και εύκολη εφαρμογή - αφρός με "μνήμη". Προστασία - μειώνουν τον θόρυβο και ταυτόχρονα επιτρέπουν την συνομιλία και διατηρούν την αντίληψη της κατάστασης γύρω σας! Με ελαστικό λουράκι - με λειτουργία Full Block - 28db
€9,20

Ωτοασπίδες με τεχνολογία φίλτρων Crescendo DIY 25

Ωτοασπίδες από την Cresendo για εργασίες επισκευών και συντηρήσεων. Με ειδικό φίλτρο που αναπτύχθηκε για να προσφέρει προστασία κατά την χρήση εργαλείων και μηχανημάτων που παράγουν θόρυβο! Διατηρούν την υγιεινή του αυτιού και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα βύσματα επιτρέπουν στον χρήστη να έχει επίγνωση του περιβάλλοντος γύρω του αποτρέποντας τα λάθη!
€15,00

Ωτοασπίδες με τεχνολογία φίλτρων Crescendo Filtered Foam 15db

Ωτοασπίδες από την Cresendo με τεχνολογία φίλτρων. Εξαιρετική και εύκολη εφαρμογή - αφρός με "μνήμη". Προστασία - μειώνουν τον θόρυβο κατά 15db και ταυτόχρονα επιτρέπουν την συνομιλία και διατηρούν την αντίληψη της κατάστασης γύρω σας! Άνετες - μπορείτε να τις φοράτε όλη την ημέρα!
€6,00

Ωτοασπίδες με τεχνολογία φίλτρων Crescendo Filtered Foam 20db

Ωτοασπίδες από την Cresendo με τεχνολογία φίλτρων. Εξαιρετική και εύκολη εφαρμογή - αφρός με "μνήμη". Προστασία - μειώνουν τον θόρυβο κατά 20db και ταυτόχρονα επιτρέπουν την συνομιλία και διατηρούν την αντίληψη της κατάστασης γύρω σας! Άνετες - μπορείτε να τις φοράτε όλη την ημέρα!
€6,00

Ωτοασπίδες με τεχνολογία φίλτρων Crescendo Fly 20

Ωτοασπίδες από την Cresendo ειδικά σχεδιασμένες για πτήσεις με αεροπλάνο. Με φίλτρα από προηγμένη τεχνολογικά μεμβράνη που ρυθμίζουν την πίεση σε όλη την διάρκεια μιας πτήσης και ταυτόχρονα ελαττώνουν τον θόρυβο της καμπίνας χωρίς να επηρεάζουν την σαφήνεια του λόγου.
€15,00 €29,00

Ωτοασπίδες με τεχνολογία φίλτρων Crescendo Gardening 25

Ωτοασπίδες από την Cresendo για εργασίες στον κήπο καθώς και για εργασίες επισκευών και συντηρήσεων. Με ειδικό φίλτρο που αναπτύχθηκε για να προσφέρει προστασία κατά την χρήση εργαλείων και μηχανημάτων κήπου που παράγουν θόρυβο! Διατηρούν την υγιεινή του αυτιού και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα βύσματα επιτρέπουν στον χρήστη να έχει επίγνωση του περιβάλλοντος γύρω του αποτρέποντας τα λάθη!
€7,50 €15,00
a view component